Ride- & Rytterlejr i sommerferien
 
Stald Kejlberg tilbyder ride- & rytterlejr i sommerferien
 
Alle tiders ferieuge med masser af hesteoplevelser til alle hesteglade piger og drenge.
 
"Egen" pony/hest til rådighed i hele ugen. Vi giver dig en uforglemmelig uge under trygge forhold. Alle vores ponyer/heste er børnevenlige, velredet og uddannet på distrikts-/landsplan.
 
Du har muligheden for at lære en masse. Vi rider 2 gange hver dag. Det kan være dressur, ude i naturen eller lidt spring.
 
Vi laver forskellige aktiviteter og konkurrencer, når vi ikke rider - f.eks. strigle og udsmykning af pony/hest; pudse hovedtøj og sadel; ponygames; hestefodbold; rundbold; fodbold; spiller kort; tager i svømmehallen og spiller Banko. Derudover vil der torsdag være en lille dressurkonkurrence og fredag være en lille springkonkurrence.
 
Rytterne opdeles på hold efter deres niveau eller alder, afhængig af den pågældende gruppe af børn og unges sammensætning. Således at der kan knyttes gode bånd mellem deltagerne samtidig med, at de skal lære noget.
 
Vi sover i fællesrum eller egen campingvogn/telt.
Vi spiser fælles i rytterstuen, hvor vi indtager 3 hovedmåltider samt aftenkage/is.
Der er altid frisk frugt og saft/vand til rådighed hele dagen.
 
 
Der er voksen opsyn hele døgnet rundt og velkvalificeret undervisning.
 
Hvordan foregår det?
Man møder ind søndag mellem kl. 14-15.
Her får man anvist soveplads til sig selv.
Kl. 16 vil der være et orienteringsmøde, hvor ordensregler, spisetider m.v. vil blive nævnt, samt inddeling af på hold med ca. 5 ryttere.
Derefter vil der være rundvisning på stedet, for de ryttere der ikke har været med før.
Fredag vil der være springkonkurrence, hvor forældrene er velkomne til at komme og kigge på. Det vil starte omkring kl. 10.
Det slutter igen fredag kl. ca. 13.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommerferien 2018
Ugerne 27, 28 & 32
 
Ridelejr 2018 - pris 3.500,- kr. pr. uge pr. person
 
Depositumet er pr. uge 1.000,- kr.. Der skal betales depositum for hver uge man tilmelder.
Tilmelder samme rytter sig flere forskellige uger, er prisen for de efterfølgende uger (2. og 3. uge) 3.000,- kr. pr. uge.
Husk der skal tilmeldes med en tilmeldingsblanket for hver af ugerne, hvor man gerne vil deltage. Ligeledes skal der betales depositum på 1.000,- kr. pr. uge for alle de uger, man tilmelder sig.
Tilmelding og reservation af pony/hest er først gældende, når depositummet er betalt. Det er først til mølle til reservation af pony/hest og plads.
 
Det kan være, at du desværre ikke kommer til at ride på den reserverede pony/hest, da det er vigtigt, at alle for mest mulig ud af ugen. Således er det vigtigt at pony/hest og rytter passer bedst mulig sammen.
 
Der tages forbehold for tastefejl og ændringer i prisen